Вантажні перевезення

Вантажні перевезення по місту Львів та області

Вантажні перевезення по Львову та області

Пропонуємо вантажні перевезення по місту, Львівській області та всій Україні. До Вашої уваги представлений широкий асортимент вантажних авто від 1 до 10 т. При потребі, організуємо попутні перевезення великогабаритним транспортом. Довіривши свій вантаж нам, Ви отримаєте:

– безпечне перевезення вантажів, тому що водії акуратні у роботі, а вантаж фіксується ременями;

– можливість замовити комплексні послуги: муверів, пакувальний матеріал, прибирання, тощо;

– виконання такелажних робіт з вагою до 3000 кг. Не кожна мувінгова компанія України зможе виконати такі роботи. Звертаючись в “Український Богатир”, Ви будете впевненими, що ми доставимо вантаж у приміщення, навіть якщо потрібно буде залучити спецтехніку або використати вікно;

– для Вашої зручності вантажні роботи можуть здійснюватися в будь-який час доби, без вихідних. Це гарантує виконання робіт точно в обумовлені терміни.

Тож, якщо Вам потрібно безпечно перевезти вантаж, звертайтесь до нас!

Наші вантажні перевезення – це надійність, перевірена часом!

Вас цікавлять надійні вантажні перевезення у межах Львова та області? Мувінгова компанія “Український Богатир” організує транспортування вантажу на найвищому рівні. У великому автопарку компанії представлені різноманітні вантажівки, які задовольнять більшість потреб Клієнтів: буси до 2-х тон, меблеві будки з кріпленнями, вантажівки з гідробортами та ін. У нас Ви зможете замовити вантажні перевезення критим цільнометалевим транспортом та вантажівками з відкритим верхом – ЗІЛ, КАМАЗ, тощо.

Ціни на вантажні перевезення у м. Львів та області

Потрібно перевезти вантаж акуратно та оперативно? Тоді звертайтесь до нас! Вантажні перевезення, ціни яких наведені в таблиці, будуть безпечними та якісними. Для цього, ми пропонуємо великий вантажний автопарк. Зображена нижче таблиця, дозволить самостійно підібрати вантажне авто та переглянути його характеристики. При виникненні будь-яких запитань, звертайтесь до наших операторів та передивіться сторінку про компанію, яка дозволить сформувати уявлення про “Український Богатир”. Не втрачайте шансу скористатися знижкою на послуги вантажників до 10%.

ЦІНИ НА АВТО

ТипХар-киЦіна
Бус (середня база) до 1,5т Висота – до 1,7м; ширина – до 1,85м; довжина – до 4м. Мінімальне замовлення – 2 годиниПо місту – 250 грн/год. За містом – 9 грн/км
Меблева будка до 2т Висота – до 2,1м; ширина – до 2м; довжина – до 4м. Мінімальне замовлення – 2 годиниПо місту – 400 грн/год. За містом – 12 грн/км
Меблева будка до 3т Висота – до 2,2м; ширина – до 2,2м; довжина – до 5,3м. Мінімальне замовлення – 3 годиниПо місту – 400 грн/год. За містом – 15 грн/км
Меблева будка до 5т Висота – до 2,45м; ширина – до 2,5м; довжина – до 6м. Мінімальне замовлення – 3 годиниПо місту – 600 грн/год. За містом – 15 грн/км

Як вираховується вартість перевезення вантажу

  • Якщо вантажівка працює у межах міста та має не більше 2-х точок завантаження та розвантаження – сплачується тільки погодинна оплата, згідно тарифів.
  • Якщо вантажівка проїжджає в межах міста більше 2-х точок, нараховується окремо кілометраж від 2-ї до останньої точки. Також сплачується погодинна оплата згідно тарифів.
  • Якщо вантажівка їде за межі міста, то враховується кілометраж з точки завантаження до цієї ж точки (по колу). Наприклад, якщо замовлення було зроблено в смт Запитів і машина їде у Львів, на вул. Богдана Хмельницького, 82, то враховується погодинна оплата від початку і до кінця замовлення + кілометраж від смт Запитів до СМТ Запитів (по колу).

В нашій компанії діє мінімальне замовлення вантажівки, яке вказане у таблиці. Наприклад, якщо вантажні перевезення виконувалися вантажівкою бус та тривали 1,5 години, сплачується вартість мінімального замовлення – 2 години. Дізнатись розцінки на послуги вантажників можна на сторінці тарифів. Щоб отримати більш точний підрахунок, варто зателефонувати за номерами +380972331155, +380732331155, +380992331155 та відповісти оператору на такі питання:

  • Вантажні перевезення відбуватимуться в межах міста чи ні?
  • Якщо в межах міста, то скільки точок загрузки та розвантаження?
  • Яка вага та об’єм вантажу?
  • Чи потрібен гідроборт?

Ціна за км на вантажні перевезення

Якщо переїзд передбачається з однієї адреси на іншу, то за вантажний автомобіль рахується погодинна оплата. Обов’язкове мінімальне замовлення автомобіля дві години. Цей час дається на завантаження і вивантаження майна. У деяких машин три години. Якщо автомобіль повинен слідувати за кількома адресами, то починаючи з другої адреси, додається вартість за кілометр.

Якщо машина буде слідувати в область або в інше місто, то рахується мінімальна погодинна оплата і додається ціна за кілометр. Якщо простій машини був більше мінімального часу, то оплата проводиться за фактом. Кілометраж підраховується в дві сторони.

Коли саме необхідні перевезення вантажів саме вантажним транспортом

Перевезення вантажів можуть знадобитися в таких життєвих ситуаціях:

  • перевезення квартири / офісу / майстерні / магазину, тощо
  • перевезення будівельних матеріалів та інших товарів
  • перевезення музичних інструментів, сейфів, банкоматів
  • доставка обладнання у різні куточки країни
  • вивезення будівельного сміття

Чому варто довірити вантажні перевезення нам?

 перевезення вантажів Український Богатир

Пропонуємо Вашій увазі комфортний та безпечний транспорт. Сумлінні та відповідальні водії виконають перевезення вантажу обережно та дбайливо. Водій не лише акуратно поставиться до транспортування, але й проконтролює, щоб вантаж був правильно завантажений та закріплений у кузові/фургоні автомобіля. Якщо Ви не замовляєте послуги муверів, то у кабіні водія на Вас чекають 2 місця. Супровід вантажу дозволить економити власні кошти доїзд до кінцевого пункту перевезення. Якщо Ви замовите наших вантажників-муверів, то отримаєте якісні послуги європейського рівня. Також, звертаємо Вашу увагу на такі додаткові послуги, як прибирання помешкань та виготовлення меблів. Якщо Ви замовляєте перевезення квартири, то саме в нашій компанії можете замовити повний комплекс послуг, щоб зберегти свій час та кошти на пошуки інших виконавців.

Як замовити вантажні перевезення?

Зробити замовлення на перевезення вантажу дуже просто. Варто лише зателефонувати за номерами, що вказані у контактах або замовити зворотній дзвінок. Наші оператори з радістю проконсультують з усіх питань. Звертайтесь!

Замовлення послуги

    Ваше имя

    Номер телефона

    Заказ